Веселин Плачков: Не е живот без Мариана. Обичам я даже повече от преди!

Още в първия миг, когато Мариана Попова се среща с Веселин Плачков осъзнава, че това е човекът за нея. С любим човек по-лесно се минава през трудностите, а такива не липсват в живота им. За тях разказват при гостуването си в “Търси се”.

Най-трудните им моменти – „И двете ми бременности. Аз нямах късмета да бъда щастлива бременна жена“.

Срещат се за първи път в Кърджали, а първото й впечатление било, че вижда един “дивчо”. Пътуванията, разговорите, усещането им за света – всичко при тях е еднакво и връзката им се случва много естествено. Признава, че никога в живота си до тогава не е усещала мъжко рамо по този начин.

“Да се гушнеш в един мъж и да знаеш, че всичко ще се оправи” 

Още от първата им среща, Мариана имала спокойствието, че е срещнала нейния си мъж. Човекът, който се колебаел обаче, бил Веселин: “Просто един ден дойде и остана. Свършиха размислите и страстите!”

Към момента най-голямото им щастие са трите им дъщери: Мария-Магдалена, Андрея и най-малката, и обща принцеса Катерина. С Кати е и най-емоционалният им разговор в “Търси се”. Признават, че преди появата й Мариана е  имала една неуспешна бременност, но въпреки това решават да имат дете.

Когато двамата трябва да се опишат с няколко думи:

ТОЙ: „Не е живот без Мариана“.

ТЯ: „Той е всичко за мен. Не си представям живота си в нито един момент без него“.

 

 

 

Източник: ladyzone.bg

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Соня от Брежани стана финалист в “Гласът на България”!

Със зашеметяващото си изпълнение на песента “Едерлези” и космическия си глас, ангелогласната Соня ни пренесе …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com