Благоевградчанка стана „Лейди България Интернешънъл 2022“

Мария Бойчева грабна титлата „Лейди България Интернешънъл 2022“ преди броени дни. Бляскавата церемония се състоя за 15-а поредна година и отново събра на едно място едни от най-красивите жени в България.

Идеята на конкурса е насочена към онези млади дами, които са амбициозни и интелигентни и се стремят да развиват както себе си, така и обществото.

Мария Бойчева е позната най-вече от поредицата „40 седмици – Пътят на едно дете“. Това е първата дигитална поредица на Би Ти Ви и организацията ДНК – Движение за национална кауза, посветена на родителството. Мария е една от най-популярните български майки. Тя е родом от Благоевград и се занимава със собствен бизнес, като същевременно застава и зад редица общественозначими каузи. Има своя линия чай. Мария подкрепя множество обществени каузи. Усилията й са насочени основно към подкрепата на деца в неравностойно положение.

„Избрах да участвам в Lady Bulgaria, именно защото не е поредният конкурс, целящ да донесе още една титла на момиче без ясна цел в живота. Привлече ме това, че има кауза и тази година тя беше именно това да се покаже красотата на българските традиции и места“, споделя  Мария.

Нейното любимо място са Рупите, там където е храмът на Ванга. „За мен това е едно място с магия, енергия и история. Смело мога да кача, че съм обиколила почти целия свят, но не съм била на по-въздействащо място“, казва красавицата.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Децата на Благоевград със спортен празник по повод Деня на детето

Малчуганите от детските градини на територията на община Благоевград ще участват в спортния празник „Здрави …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.