9 ОУ "Пейо Яворов" Благоевград - Прием 2022-23 г.

Трето място за М. Грозданов от „МХ Тийм Симитли“ в 3-ти кръг от Купа България

За първи път от 18 години насам Перник бе домакин на състезание по мотокрос – 3-ти кръг от Купа България 2022 година. На мотополигона по пътя за село Бучино се състезаваха над 100 състезатели от цялата страна. Община Симитли имаше достойно представителство в лицето на състезателите от „МХ Тийм Симитли“ и „Александър Моторспорт“.

След контузия и отсъствие от пистата, Митко Грозданов направи силно и достойно завръщане, давайки заявка, че оттук насетне има само един път за него и цел, а именно първото място. Състезателят от „МХ Тийм Симитли“ финишира на почетното трето място, което му осигури място на почетната стълбичка в клас Мх 2.

Достойно представяне направи и Александър Тасев от „Александър Моторспорт“, който продължава силното си представяне в шампионата и затвърждаването си като един от обещаващите състезатели по мотокрос. Александър също завърши трети, което му осигури бронз в клас 65 куб.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кметът Илко Стоянов и олимпийските шампионки Евелина Николова и Мадлен Радуканова  се включиха във факелно бягане по повод Международния олимпийски ден

Международният олимпийски ден бе отбелязан в Благоевград с факелно бягане. Олимпийският огън символично бе запален …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.