Горещи новини

Румен Томов откри предизборната си кампания

Румен Томов, независим кандидат, подкрепен от БСП, откри предизборната си кампания за предстоящите на 27 юни частични избори.

“Една година и осем месеца след първата предизборна кампания, в която участвах, отново отиваме на избори. Защо и как вече не е важно, единственото, което има значение днес, имаше и тогава е Благоевград – моят, вашият, нашият град!

Развитието и просперитетът на града са в основата на моята кампания, така, както бяха и по време на управлението ми. Работихме много, свършихме каквото успяхме, но има още много неща, които трябва да бъдат направени, за да върнем на Благоевград мястото, което му се полага на политическата и икономическата карта на България.”, каза бившият градоначалник по време на официалното откриване.

Той заяви, че отново ще разчита на доверие и подкрепа от гражданите.

“Гласът на всеки от Вас е важен, защото Вие сте мерилото, което най-точно показва тежестта и отговорността на всеки от кандидатите.”, добави още Румен Томов.

Пожелавам на всички, които се включват в тази напдпревара за доверие, да бъдат честни и открити с хората, да изведат напред своите програми и да ги защитят в една положителна и достойна за уважение кампания!

С пожелание за честна и открита кампания, защита на програми за управление и уважение между всички, Румен Томов завърши изявлението си по време на събитието.

За да заявят своята подкрепа към бившия градоначалник, на официалносто откриване присъстваха вр.и.д кмет на Община Благоевград Ясен Попвасилев, зам.-кметът Пролет Трифонова, секретарят на Община Благоевград Мария Захова, близки и приятели на Румен Томов.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Д. Пеевски: Всички партии трябва да се смирят

След края на първото заседание на 50-ото НС, в което до избор на негов председател …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com