ПП „Български възход“ регистрира листата си в Пиринско

ПП „Български възход“ регистрира днес в Районната избирателна комисия листата с кандидатите си за народни представители за 1-ви МИР-Благоевград за предстоящия парламентарен вот на 2 април.

Почти всички общини в региона са представени, като водач на листата е инж. Георги Самандов, следван от Христо Гушков, а трети е Явор Хайтов, Костадин Кърджалийски – четвърти, а на пето място синът на екскмета Румен Томов – Мартин Томов.

„Нашата цел е да надградим резултата от миналите предсрочни избори. Кампанията ни ще се базира на две основни послания – мерки за овладяване на инфлацията, която продължава да върви нагоре и гарантиране на националната сигурност на страната, а това минава през стабилността.“ заяви инж. Самандов след регистрацията на листата. Той подчерта, че в 49-ото Народно събрание за „Български възход“ са приоритетни следните теми: развиване на ядрената енергетика; изграждане на механизъм за реакция при природни бедствия и аварии; засилване на охраната на границата; предприемане на мерки за преодоляване на последствията от войната в Украйна върху българската икономика; модернизиране на отбранителните способности на армията. „В момент на война на няколко стотин километра от нас е национално безотговорно политическата криза в страната да продължи да се задълбочава.“, каза още Самандов.

Листата е съставена предимно от млади хора с добра професионална реализация. Сред тях има юристи, спортисти, инженери и мениджъри.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Детските градини в Благоевград преминават на делегирани бюджети

По предложение на кмета Методи Байкушев в Общинските детски градини и Центъра за личностно и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com