ГЕРБ – Благоевград регистрира листата си за участие в парламентарните избори

ГЕРБ-Благоевград регистрира днес листата си за народни представители за предстоящите на 11 юли 2021 г. избори.

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в Районната избиратена комисия – Благоевград листата си с народни представители за предстоящите парламентарни избори на 11 юли 2021 г. Документите бяха внесени от областния координатор и евродепутат Андрей Новаков и областния организационен секретар Даниела Савеклиева. Заедно с тях бяха и част от кандидатите за народни представители.

„На изминалите парламентарни избори ГЕРБ-Благоевград постигна втори най-добър резултат в страната, сега се целим в първото място и съм убеден, че можем да го постигнем с отбора, с който се включваме в изборната надпревара. Водач на листата отново е  Росен Желязков, бивш министър на транспорта. По негово време се реализираха едни от най-мащабните инфраструктурни проекти”, заяви Андрей Новаков след регистрацията в РИК.

Андрей Новаков коментира, че средна възраст на кандидатите е под 40 години, като в листата са включени и млади хора, освен досегашните народни представители Георги Динев, Александър Мацурев, д-р Тончев и Стефан Апостолов

„На 11 юни ще направим голямо откриване на кампанията в зала „Скаптопара”, на което да представим цялата листа, малко по-празнично, извън КОВИД темата. Аз мисля, че това ще е една от темите. Когато беше трудно, направихме така, че страната ни да мине през тази криза. Сега е лесно да се критикува. Когато трбваше да се взимат тежките решения, ние го направихме и сега можем спокойно да погледнем хората в очите и да кажем какво сме свършили и какво можем още да направим.

Кампанията няма да е позитивна, съдейки по това, което се случва. ГЕРБ е бил в опозиция три пъти. Няма от какво да се страхуваме. След месец ще докажем, че вървим по пътя към успеха”, допълни областният координатор.

Прави впечатление, че този път шефът на РУО Ивайло Златанов няма да вземе участие, а второто място е за бившият областен управител Бисер Михайлов. Следват досегашните депутати Георги Динев от Петрич и Стоян Стоев от Сандански. Пети е д-р Емил Тончев от Разлог, а шести Александър Мацурев от Банско, който на предходните избори събра над 6000 лични преференции. Последното 22. място в листата отново е дадено на Стефан Апостолов от Симитли, който по традиция заема тази позиция, но със силен преференциален вот успява да размести подредбата.

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на коалиция „ГЕРБ-СДС” в 1 Многомандатен избирателен район:

1. Росен Димитров Желязков – юрист
2. Бисер Николов Михайлов – юрист
3. Георги Запрев Динев – инженер, икономист
4. Стоян Костадинов Стоев – мениджър
5. Д-р Емил Серафимов Тончев – лекар
6. Александър Иванов Мацурев – икономист
7. Никола Любенов Джингаров – педагог
8. Наташа Атанасова Стоянова – инженер-агроном
9. Николая Валентинова Илиева – архитект
10. Елена Димитрова Ташкова – компютърен инженер
11. Николай Стоянов Стоянов – предприемач
12. Мехмед Юсуф Мюхтар – икономист
13. Атанас Кирилов Чолаков – предприемач
14. Никол Тимева – Митрева – педагог
15. Ваня Кирилова Гатдерова – културолог
16. Любомир Валентинов Богоев – филмови изкуства и монтаж
17. Георги Иванов Матеев – педагог
18. Мартин Петров Златарски – студент по фармация
19. Александър Николаев Петков – филолог
20. Михаил Георгиев Тонков – предприемач
21. Ангел Димитров Шопов – педагог
22. Стефан Апостолов Апостолов – финансист

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com