9 ОУ "Пейо Яворов" Благоевград - Прием 2022-23 г.

Перник въстава срещу прокурорски син, който бил и заплашвал наред

Хората в Перник живеят в страх от 18-годишен прокурорски син Васил Михайлов. Вчера в града се проведе полицейска акция. Синът на прокурора е задържан.

Нападнатите от момчето са десетки. Сред тях е и треньорът по футбол Румен Андонов. Пострадалите на 18-годишния младеж обаче се страхуват да се оплачат в полицията.

„В началото на месец май беше подаден сигнал от момче и момиче. Те завиха за насилие от страна на Михайлов – над момчето е нанесен много сериозен побой. Показаха и видеозапис. Поводът е бил неразбирателство на тема жена“, разказа в ефира на Нова телевизия комисар Млеканов. Той обясни, че веднага е сформиран екип, докладвано е и на прокуратурата. Нападателят е бил задържан.

Той призова гражданите, които имат сигнали срещу 18-годишния побойник Васил Михайлов, да ги подадат.

Безпрецедентно, и кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че е готов да излезе на протест със съгражданите си, ако органите на реда не предприемат спешни мерки „срещу уличен тормоз от съмнителни лица“.

В обръщение, публикувано във фейсбук, Владимиров заявява, че няма да остави града да бъде сплашван „от мутри или от деца, които си играят на мутри“.

„До мен достигнаха сигнали по-скоро за младежки изцепки, сбивания. Жестокостта, която видях на клиповете, е недопустима”, каза кметът на Перник Станислав.

Въпреки случващото се прокурор Бисер Михайлов все още не е подал оставка.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Светослав Зашев към Гюров: Избран си от Благоевград, където не си стъпнал 6 месеца!

В напрегнатата сряда вечер кабинетът „Петков“ бе свален с вот на недоверие. Бивши и настоящи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.