Илко Стоянов: Община Благоевград ще е надежден партньор на ФК „Пирин”

Новоизбраният кмет Илко Стоянов присъства на откриването на ресторант „Зелената къща” и на фен магазина на ФК „Пирин” . Той бе посрещнат от футболистите и ръководството на „орлетата”. Всеки привърженик на благоевградския футболен отбор ще може да си закупи фен артикули и да се срещне със своите любимци в заведението, което впечатлява с новия си интериор и красивата обстановка за своите гости.

Илко Стоянов и президентът на „Пирин” – Таско Тасков, не пропуснаха възможността да обсъдят най-належащите стъпки на бъдещото партньорство между Община Благоевград и клуба. Акцентът в разговора им бе развитието на детско-юношеския футбол, както и бъдещето на масовия спорт сред подрастващите. Като символ на предстоящото по-добро партньорство с Общината футболистите ще носят на футболните си екипи емблемата на Благоевград.

„Общината ще бъде реален и надежден партньор на футболни клуб. Вярвам, че „Пирин” ще ни радва през цялата футболна година. Пожелавам много успехи и здраве на футболистите, треньорите и ръководството. Аз ще бъда винаги насреща, когато трябва местната власт да помага на клуба. Само заедно можем да надградим направеното от собственика Пол Белогур. Това, което той прави за „Пирин”, е богатство за целия ни град. Затова е необходимо Общината да поеме конкретни ангажименти за по-доброто бъдеще на футбола и на спорта в Благоевград”, заяви Илко Стоянов.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com