Избраха Радослав Тасков за председател на Общински съвет – Благоевград

Радослав Тасков от местна коалиция “Заедно за Благоевград” ще бъде председател на Общински съвет – Благоевград до края на мандата. Това стана ясно след проведеното гласуване днес след като предложението за избор на нов председател бе включено като извънредна първа точка на днешната сесия.

Радослав Тасков бе единственият кандидат и получи подкрепа от 29 общински съветници. Недействителните бюлетини бяха 7, а три плика са били празни. Гласуването бе тайно. Изборът на г-н Тасков бе посрещнат от по-голяма част от колегите му с аплодисмети и пожелания за успешна работа

Радослав Тасков встъпва в длъжност веднага  и обеща да обедини местният парламент, така че всички заедно да работят да развитието на града.

Припомняме, че до изборите за председател се стигна след като Андон Тодоров подаде оставка след като обяви, че се кандидатира за кмет на Благоевград на предстоящите частични местни избори.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com