Звезди от различни поколения и държави на „Пирин Фолк“ Сандански 2021! Билетите вече са в продажба

Истинска плеяда звезди ще зарадват почитателите на македонската музика по време на XXIX издание на „Пирин Фолк“ Сандански 2021 на 27, 28 и 29 август.

Любимите изпълнители Цветелина, Йордан Митев, Гуна Иванова, МФГ “Годлевски Великден” и Василиа Петрова ще допринесат Фестивалът да се превърне в истински празник на македонската музика.

На 27 август (петък) за V издание на Детски Пирин Фолк, след приключване на конкурсната програма, по традиция ще бъдат връчени и наградите. Гост-изпълнители ще бъдат иконата на българския фолклор Гуна Иванова и Мъжката фолклорна група “Годлевски Великден”.

На 28 август (събота) ще има новост. Във втората фестивална вечер ще се проведе Конкурса за изпълнителско изкуство, а в края на вечерта ще се обявят наградените. Красивите изпълнения на сцената ще продължат със специалното участие на звездата от Северна Македония – Йордан Митев, който за първи път се изявява на голяма сцена в България и Василиа Петрова – голямата победителка от миналогодишното издание на Фестивала, спечелила цели пет отличия и носителка на призове от Детски Пирин Фолк.

На 29 август (неделя), зрителите ще се насладят на най-вълнуващата част от Фестивала – Конкурса за авторска македонска песен. След финала на конкурсната програма ще бъдат връчени наградите. С изпълнения на сцената ще се изявят победителят в Детски Пирин Фолк и отличеният с I-ва награда от Фестивалното жури в Конкурса за изпълнителско изкуство. Гост-изпълнител във финалната вечер ще бъде лъчезарната изпълнителка Цветелина, която ще зарадва всички със специална програма.

От 29 юли, билетите за „Пирин Фолк“ Сандански 2021 са в продажба в мрежата на Eventim и Туристически информационен център – Сандански.

Организатори: Община Сандански, Фен Фолк ТВ, Мюзик Медия Клъстер.

Струма Прес е медиен партньор на фестивала.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com