Горещи новини

Антон Драгоев: Честит 15. септември!

Уважаеми учители, скъпи ученици и родители,

В този тържествен и вълнуващ за всички нас ден, приемете моите поздравления по случай откриването на Новата учебна 2022-2023 година!

Първият учебен ден, който Вие традиционно посрещате с голямо уважение, възторг и амбиции, и този път поставя ново начало, с нови надежди и жажда за знание. Нашата гимназия отново отваря широко вратите си, за да посрещне сърдечно своите ученици!

Скъпи ученици, от днес Вие ще се изправите пред нови предизвикателства по пътя на знанието. Желая Ви здраве, спокойна и ползотворна учебна година, даваща Ви необятни нови възможности. Бъдете упорити и жънете гордо успехите си от положения труд! Скъпи учители, с дълбоко уважение Ви благодаря за неуморната грижа и любов към нашите възпитаници! Вие сте хората, които са зад тях по пътя към върховете на знанието и професията! Бъдете здрави и не спирайте да работите за светлото бъдеще и успешна реализация на нашите ученици!

Честит празник!

Антон Драгоев
Директор на Професионална гимназия “Ичко Бойчев” Благоевград

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com