Театърът в Благоевград с две селекции за участие във фестивали

Спектаклите „Забелязано в Благоевград“ и „Съмнение“ на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ са част от официалната селекция на два театрални фестивала.

Спектакълът „Забелязано в Благоевград“ (реж. Неда Соколовска) е едно от представленията, което публиката може да види на тазгодишното издание на фестивала „Друмеви театрални празници“ в град Шумен. Традиционно събитието ще се бъде открито на 11 май и ще продължи до 16 май. „Забелязано в Благоевград“ ще открие фестивалната програма и може да го гледате на 11 май от 17:00 ч. в камерната зала на Драматично-куклен театър „Васил Друмев“.

Спектакълът „Съмнение“ е другият избор от програмата на Националния фестивал на малките театрални форми в гр. Враца. Това е най-старият театрален фестивал в България с над 30-годишна история и за участие могат да кандидатстват камерни спектакли. „Съмнение“ (реж. Стайко Мурджев) може да гледате на 16 май от 20:00 ч. в Драматично-куклен театър – Враца.

Пожелаваме успешно представяне на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград и на всички останали селектирани спектакли.

За повече информация може да следите в Официалната ни фейсбук: https://www.facebook.com/dt.blagoevgrad.
Билети за спектаклите може да закупите от касите на театрите и онлайн.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com