Много награди на изявени ученици, културни дейци, общественици, художници и музиканти по случай 24 май в Сандански

С благодарност и поклон пред усилията и обичта, с които учителите изграждат бъдещото поколение на България, в Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, бяха наградени учители от всички детски и учебни заведения в община Сандански за цялостен принос в сферата на образованието.

Почетени бяха и годишнините и юбилеите на I ОУ “Св. Климент Охридски”, ОУ “Христо Ботев”, с. Катунци, III ОУ “Христо Ботев” и Спортно училище “Пейо Яворов”.

Те са нашата гордост! Със своя стремеж, усилия, ученолюбие, воля и труд представят достойно нашия град и община на областни и национални олимпиади и състезания.

За високи постижения в сферата на образованието, науката и извънкласните дейности за учебната 2020-2021 г. отличихме учениците от всички училища в община Сандански!

С благодарност към творците и пазителите на културната съкровищница на България, с плакети за значим принос в развитието на културата в община Сандански, бяха наградени културни дейци, общественици, художници и музиканти.

Нашите прекрасни рецитатори и водещи, които са неизменна част от всеки празник, също заслужено заеха своето място на сцената на Летния театър. Този път, в качеството си на наши гости – Йордан, Венета, Манол и Тея получиха плакети за активно участие в културния живот на общината.

НЧ “Отец Паисий-1919”, за втора поредна година, връчи и своите еднократни стипендии на ученици за високи заслуги в културната дейност.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Балкански театрален фестивал – Благоевград 2023 с впечатляваща програма

За втора поредна година Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград организира Балкански театрален фестивал. През …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com