Рапърът Устата: Жив съм, слава Богу!

„Жив съм, слава Богу! Искам да успокоя всички мои близки, приятели и познати, които научиха или тепърва ще научат за този ужас на пътя, който преживях.“, с тези думи рапърът Иван Динев – Устата се обърна към своите последователи в социалните мрежи.

Устата е оцелял след тежка катастрофа, която е претърпял на 11 юни 2021 г. в района на гр. Раднево. Самият той определя инцидента като „кошмарен“. Колата му е била ударена отзад, а след това блъскана и натискана в ремаркето на товарен камион.

„Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания). Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора.“

Рапърът призовава всички да бъдат разумни на пътя и да карат внимателно!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Асен Василев: Нямаме 121 гласа подкрепа към този момент

„Към този момент нямаме 121 гласа подкрепа за нов кабинет в това правителство“, каза министърът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.