Михаела Михайлова - Вечерен, сватбен и абитуриентски грим

Крис Нот, известен като Тузара, е с обвинения за изнасилване

Водещите актриси от сериала „Просто ей така“ – продължение на „Сексът и градът“ – излязоха с общо изявление, в което коментират обвиненията в сексуален тормоз срещу дългогодишния си колега Крис Нот. Актьорът, популярен предимно с ролята си на Тузара в оригиналния сериал, е обвинен в изнасилване и тормоз от четири жени и през уикенда стана ясно, че е загубил договора си с агенцията, която го представлява. А тази седмица бе отстранен и от сериала „Закрилникът“.

„Дълбоко сме натъжени да чуем обвинения срещу Крис Нот – се казва в изявлението, публикувано в социалните мрежи. – Подкрепяме жените, които избраха да направят крачка напред и да споделят болезнените си преживявания. Знаем, че това е било много трудно и ги поздравяваме.“

Изявлението е подписано от Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу), Синтия Никсън (Миранда) и Кристин Дейвис (Шарлот).

Обвиненията веднага нанесоха щети върху кариерата на Нот и на 20 декември бе оповестено, че той вече няма да бъде част от актьорския състав на сериала „Закрилникът“. Решението влиза в сила веднага, казват от Си Би Ес и „Юнивърсъл телевижън“, но заради вече заснетия материал зрителите ще гледат ктьора в поне още един епизод.

Миналата седмица две жени обвиниха Нот в два сходни по характер случая на изнасилване, станали през 2004 и 2015 г. Часове по-късно обвинителките вече бяха четири, но само една от тях – актрисата Зоуи Листър-Джоунс, излезе с името си, за да разкаже  за неподходящото според нея поведение на Нот.

Обвинителките сами са потърсили медийните издания във връзка с подновената популярност на актьора в „Просто ей така“. Създателите на сериала няма да се изправят пред проблема на „Закрилникът“ – Тузара на Нот получи инфаркт и почина още в първия епизод на новата история.

Актьорът категорично отрича всички обвинения, казва, че са „категорична измислица“ и твърди, че каквато и връзка да е имал с жените, тя винаги е била по взаимно съгласие.

 

 

Източник: Площад Славейков

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Арно Жерал подобри световния рекорд по свободно гмуркане

Французинът Арно Жерал подобри световния рекорд по свободно гмуркане. Той достигна зашеметяващата дълбочина от 120 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.