Габриел Петканов стана на 3! Благоевградчанката Алекс качи снимки от семейна фотосесия

В началото на годината  Даниел Петканов намекна, че в живота му предстоят големи промени и заяви, че се надява всичко да е за добро.

Той не разкри повече, но една от версиите е, че той и моделката са се разделили. Намеците в тази насока не липсват. Последната им обща снимка е чак от началото на декември миналата година. Тогава те са се снимали с доктора, който им направи прословутите ринопластики.

Днес Алекс и Дани качиха снимки от семейна фотосесия в профилите си в социалната мрежа. Поводът за нея е рождения ден на сина им Габриел.

Фактът обаче, че Алекс е качила само една снимка, на която са и тримата и то в поза доста отдалечена от съпруга й, отново намеква за влошили се отношения между двамата. Ето и какво написаха те:

„Честит Рожден Ден, Габриел!
Благодаря, че ме дари с честта да бъда твоя майка. Ти си изключително дете! Ти ми даде цел в живота и ти благодаря, че ме караш да се чувствам горда и щастлива всеки ден.
Преди известно време на въпроса: „Какъв ще станеш като пораснеш?“, Габриел ми отговори: “ ЧОВЕК! “
Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК завинаги, независимо с какво те сблъсква съдбата. Обичам те!“, написа Александра в профила си.

„Аз съм от хората, които смятат, че няма нищо по-логично от това, когато човек стане родител да пренареди приоритетите в живота си. Затова и когато Габриел се появи преди 3 години на днешния ден на белия свят без да си налагам тази промяна, тя се случи от само себе си.
Родителите имаме много голяма отговорност към своето поколение, не е шега работа това. Затова съм си поставил за цел да се опитам като негов баща да го науча поне на три основни правила в живота: НЕ лъжи, НЕ мрази и не казвай НЕ МОГА. Понеже аз съм ги правил и трите изброени и то в немалко количество през живота си – знам как съм се чувствал след това (обикновено изпитвам съжаление, че съм го сторил). А съжалението е за слабаци, той трябва да бъде силен, разбиращ, всеотдаен и добър.
И сега се сещам още нещо в този контекст, което бих му споделял често – ВСИЧКО е за добро. Дори лошото. То е урок и при това ценен.
Животът е дар, да е честит малкият Габриел и всички деца изобщо! Те са чисти, те са отговорност, те са съдба, те са живот!“, това пък сподели „лудия репортер“ в своя профил.

Тези думи на Петканов, че „дори лошото е за добро“ са някак естествено продължение на това, което сподели преди това:

„Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога“, пише в един от постовете си Даниел.

Разделени или не Алекс и Дани днес се събраха, за да запечатат красив спомен от рождения ден на най-важният човек за тях – детето им.

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Снимка: nova.bg

Симона и Борислав са големите победители в „Един за друг“

Грандиозен финал на третия сезон на „Един за друг“ се състоя тази вечер. Зрителите наблюдаваха …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.