Най-младият кандидат за кмет се регистрира в ОИК Благоевград

Най-младият кандидат за кмет на Благоевград се регистрира за участие в изборите!

Стефан Делиов направи днес финалната стъпка към участието си в частичните местни избори за кмет на община Благоевград. Докато той и екипът му входираха в ОИК Благоевград регистрацията му за кандидат кмет на общината, негови съмишленици и поддръжници го чакаха пред сградата за да го поздравят и да му пожелаят успех.

Младият благоевградчанин е издигнат за кандидат от Коалиция “Ние, Гражданите”, която е сформирана от граждански сдружения. Стефан Делиов се впуска в битката за кмет под номер 4 в интегралната бюлетина, който според публикация в официалната му страница във Фейсбук, символизира “ново начало, усилена работа и край на страданията”.

“Най-важно за мен е общината и градът ни да поемат в положителна посока. Време е институциите да заработят заедно и в интерес на гражданите и местния бизнес. Съзнавам дълга и отговорността, които нося, когато заставам пред жителите на община Благоевград, за да поискам тяхното доверие и заявявам, че то ще бъде оправдано!” – бяха първите думи на кандидата след регистрацията му ОИК.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кандидатът за премиер от ГЕРБ Н. Габровски получи проучвателния мандат от президента

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за премиер Николай Габровски, посочен от най-голямата по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com