ЖГЕРБ – Благоевград номинира ново областно ръководство на организацията

Структурата на ЖГЕРБ в Благоевградска област проведе отчетно-изборно събрание, по време на което бе номинирано новото ръководство на организацията. Гости на събитието бяха председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова, заместник-председателят на ЖГЕРБ Йоана Фильова, областният организационен секретар на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и членът на НИС от Благоевградска област Росица Димитрова.

 

„Жени ГЕРБ можем да се обединим и да работим за разрешаване на значими проблеми, като насилието над жените и деца, за равнопоставеност, да спрем омразата, която в България стигна до нечувани размери през последните две години”, каза председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. По думите й въпреки атаките срещу ГЕРБ, партията е стабилна, текат процеси на обновление, но хората с опит имат важно място.

 

„Навсякъде в страната цари пълен хаос – нямаме бюджет, планът за възстановяване се прекроява и скоро няма да се възползваме от 12 млрд. Лв., които страната ни трябва да получи по него. Бойко Борисов постави България на картата на Европа и беше приет като равен от големите лидери. Той ще остане в историята и независимо от агресията на опонентите ни, хулите ще бъдат заличени”, коментира още Екатерина Йорданова. Тя очерта и бъдещите хоризонти в работата на съсловната организация. Вече е в ход подготовката на програма на организацията, която ще бъде представена на предстоящото заседание на НИС през месец февруари.

 

Отчет на дейността на ЖГЕРБ в област Благоевград представи Росица Димитрова, в който бяха отбелязани значими събития и ключови моменти от работата на всички общински организации.

 

За областен координатор на женската структура бяха направени две номинации – на Мария Данчова, организационен секретар на ЖГЕРБ в община Благоевград и на досегашния областен координатор на организацията Адриана Мелниклийска. За организационен секретар бе номинирана Зорница Авгинова от организацията в Петрич. Девет бяха направените номинации за членове на Управителния съвет на структурата, представители от различни общини.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

ВМРО на протест, блокира Кресненското дефиле

В Кресна представители на ВМРО организираха протест под надслов „Не предавайте Македония“. Очаква се да …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.