ЖГЕРБ – Благоевград номинира ново областно ръководство на организацията

Структурата на ЖГЕРБ в Благоевградска област проведе отчетно-изборно събрание, по време на което бе номинирано новото ръководство на организацията. Гости на събитието бяха председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова, заместник-председателят на ЖГЕРБ Йоана Фильова, областният организационен секретар на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и членът на НИС от Благоевградска област Росица Димитрова.

 

„Жени ГЕРБ можем да се обединим и да работим за разрешаване на значими проблеми, като насилието над жените и деца, за равнопоставеност, да спрем омразата, която в България стигна до нечувани размери през последните две години”, каза председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. По думите й въпреки атаките срещу ГЕРБ, партията е стабилна, текат процеси на обновление, но хората с опит имат важно място.

 

„Навсякъде в страната цари пълен хаос – нямаме бюджет, планът за възстановяване се прекроява и скоро няма да се възползваме от 12 млрд. Лв., които страната ни трябва да получи по него. Бойко Борисов постави България на картата на Европа и беше приет като равен от големите лидери. Той ще остане в историята и независимо от агресията на опонентите ни, хулите ще бъдат заличени”, коментира още Екатерина Йорданова. Тя очерта и бъдещите хоризонти в работата на съсловната организация. Вече е в ход подготовката на програма на организацията, която ще бъде представена на предстоящото заседание на НИС през месец февруари.

 

Отчет на дейността на ЖГЕРБ в област Благоевград представи Росица Димитрова, в който бяха отбелязани значими събития и ключови моменти от работата на всички общински организации.

 

За областен координатор на женската структура бяха направени две номинации – на Мария Данчова, организационен секретар на ЖГЕРБ в община Благоевград и на досегашния областен координатор на организацията Адриана Мелниклийска. За организационен секретар бе номинирана Зорница Авгинова от организацията в Петрич. Девет бяха направените номинации за членове на Управителния съвет на структурата, представители от различни общини.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кандидатът за премиер от ГЕРБ Н. Габровски получи проучвателния мандат от президента

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за премиер Николай Габровски, посочен от най-голямата по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com