Ето защо политиката отвращава нормалните граждани

Бившата зам.-кметица Василиса Павлова, назначена от екскмета Румен Томов, изненада всички с коментарите си в социалните мрежи. Не за първи път тя застана на страната на кандидат- кмета от ИТН Илко Стоянов като написа “Успех Илко! Само ти можеш и трябва да бъдеш кмет на община Благоевград!”. Обръщаме внимание на малката неграмотност в коментара, но сигурно г-жа Павлова се е вълнувала и бързала да изрази подкрепата си.

Парадоксът във всичко това е, че освен бивш зам.-кмет по култура и хуманитарни дейности в община Благоевград, назначен от тогавашния кмет Румен Томов, Василиса Павлова беше подкрепена от ДСБ като кандидат за общински съветник на изборите 2019 г. и е част от Демократична България обединение, които имат свой кандидат-кмет, а именно д-р Каракостова-Нешева.

В крайна сметка за обществото не става ясно към коя партия се числи Василиса Павлова и чии принципи и идеи изпълнява.

Явно в политиката прекрояването на ризи смяната на цветове според модата на деня е нещо нормално и за някои дори задължително.

Тук искаме да обърнем внимание, че кандидатът за кмет на Благоевград Илко Стоянов присъства и в листата за народни представители на ИТН, д-р Каракостова-Нешева също е едновременно кандидат-кмет и кандидат за народен представител на предстоящите избори на 11 юли. Тези факти подсказват на обществото за едно – за някои кандидати властта явно е на всяка цена и е важно “да си вържат гащите” както се казва, за да са сигурни, че по един или друг начин ще бъдат част от властта.

В тези дни на гражданите се обещава много, организират се всякакви мероприятия, турнири, срещи и разговори, но чисти ли са намеренията на кандидатите или са поредните празни предизборни слова? Защо така лесно се сменят партии и идеи или както казахме по-горе – принципите са нищо пред модата на деня?

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кандидатът за премиер от ГЕРБ Н. Габровски получи проучвателния мандат от президента

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за премиер Николай Габровски, посочен от най-голямата по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com