Хиляди в храма на Ванга

110 години от рождението на Ванга

Със смирение, хиляди посетиха днес храм „Света Петка Българска“, където беше отслужена тържествена литургия за 110 години от рождението на Ванга. Емоционално слово веднага след това припомни живота на пророчицата и сторените от нея добрини, уроците, на които учеше и утехата, която даваше.

За годишнината от рождението беше осветена галерия „Ванга“, в която са представени картини и скулптури на изявени български творци. Всички те са дарени за случая. Специално беше участието в събитието на Музикална лаборатория за човека с диригент Йордан Камджалов.

Близки на пророчицата, политици, общественици, представители на общински и държавни институции, признателни граждани, уважиха отбелязването на годишнината от рождението на пророчицата. До името на Петрич винаги ще стои това на Ванга – със смисъл, прозрение и послание за добри мисли и дела!

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com