Предполага се, че Георги, който почина при нелеп инцидент в Бургас, може да е получил паник атаки и масивен инфаркт

Нелепата смърт на 24-годишния Георги Господинов, потопи в скръб Бургас.  Георги издъхна в един от асансьорите между 9 и 10-ия етаж на блок 2 в студентските общежития “Славейков”, където живеят над 1000 студенти.

 

Причината за смъртта му все още не е ясна, пише „Флагман“. Неофициалната информация е, че е открит затиснат към вратата на асансьора от хладилник, висок около 1,20 метра.

Той се изнасял от общежитието. Още щом потеглил от 11-ия етаж обаче асансьорът аварирал и Георги известно време викал за помощ. Две момчета потвърдили, че са го чули и веднага са сигнализирали на домакина на общежитията, който се е обадил на поддържащата фирма.

Веселина Терзиева, която е управител на фирмата, обслужваща асансьора, твърди, че колегите и се отзовали на сигнала за 10-ина минути, но техникът намерил момчето мъртво.

Металната решетка, която е заменила прозореца на асансьорната врата е изкривена. Не е ясно колко време е продължила спасителната акция, но за Георги вече е било късно. Не е изключено да е получил паник атаки, съчетани с масивен инфаркт, смятат лекари.

Тялото на младия мъж бе откарано в Съдебна медицина. Предстои аутопсия, която ще установи причината за смъртта.

Два от асансьорите, освен товарния, са по-малки. Когато се развали асансьорът пристигат асансьорните техници, случва се веднъж – два пъти в седмицата, в такива големи обществени сгради е обичайно, досега не сме имали подобни инциденти”, заяви в “Денят започва” ректорът на университета “Проф. Д-р Асен Златаров” в Бургас – проф. д-р Магдалена Миткова.

Георги Господинов е бил момче за пример, категорични са негови състуденти. В петък е трябвало да защити дипломна работа за магистърската си степен по „Управление на туризма“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Георги е бил записан под №1 в списъка.

През цялото си висше образование той работил, за да се издържа, учил и бил много трудолюбив. За последно бил барман, казаха негови приятели, които са в шок от случилото се.

Снимка: Флагман

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com