Горещи новини

Откриват Съвет за сътрудничество към Община Благоевград

Oбщина Благоевград кани представители на неправителствени организации за защита на животните и зоодоброволци от Благоевград и региона на официално откриване на Съвет за сътрудничество към Община Благоевград.

Съветът за сътрудничество е орган за осъществяване на консултации и сътрудничество на местно равнище относно грижата за безстопанствените животни, начина на трайно намаляване на тяхната популация, отглеждането, развъждането и търговията с кучета, при спазване законовата и подзаконова нормативна уредба на Република България и Европейското законодателство.

Съветът се формира в рамките на общата Стратегията за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и контролът при отглеждането на домашни любимци на територията на Община Благоевград. Срещата ще се състои в сряда, 26 май 2021 г., от 14.00 ч. в зала “22-ри септември”.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Младите у нас отказват да работят за по-малко от 4 300 лв

Младите хора отказват да работят за по-ниска заплата от 4300 лв, показва проучване на Bulgaria …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com