Община Благоевград набира доброволци за преброяване на домашните кучета

Община Благоевград и Съветът за сътрудничество под председателството на Кмета на Общината, отправят покана към представители на неправителствени организации и граждани, които желаят да се включат, като доброволци в предстоящото преброяване на домашните кучета на територията на Община Благоевград.

Инициативата се реализира в рамките на Програмата за овладяване популацията на безстопанствените кучета, в изпълнение на заложените мерки за контрол върху популацията от домашни и безстопанствените кучета и насърчаване отговорното отглеждане на домашни любимци.

В рамките на кампанията е предвидено обучение, техническа подкрепа и предоставяне на информационни материали за всички участници. Община Благоевград ще връчи Сертификат за доброволческа дейност за всеки участник след приключване на кампанията.

Вашето желание за участие може да бъде заявено, чрез електронната поща на Съвета за сътрудничество: savetdogs@gmail.com, като изпратите вашите имена и телефон за връзка.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com