Наглост! Бившите зам.-кметове на Община Благоевград с баснословни суми като ДМС

Баснословни суми като допълнително материално стимулиране са били заложени за изплащане на бившите зам.-кметове от екипа “Томов”. За Ясен Попвасилев – около 5000 лв., за Венелин Трошанов и Пролет Трифонова – близо 7000 лв. Любен Милев е трябвало да получи около 3000 лв. – за това съобщи днес на пресконференция кметът на Благоевград Илко Стоянов. Той допълни още, че за уволнения секретар на община Благоевград Мария Захова сумата е била 10 000 лв. като ДМС.

На пресконференцията днес стана ясно още, че кметът Илко Стоянов е спрял процедурата за избор на оператор за инсталацията на депото край село Бучино. Според кмета трябва да бъдат обявени нови критерии за избор. Обществената поръчка за депото бе спирана и при предходното управление.

“Никой участник не е ощетен. Искаме да изготвим ясни правила за кандидатите. От месец април е променен и договорът с общинската фирма по чистота “Биострой”, съобщи още Стоянов.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com