Информация за привържениците на ФК Пирин преди първия домакински мач за сезона

Къде да седнете с вашия билет или абонаментна карта

Двубоят с Берое в понеделник, 2-ри август, от 21:00 ч. дава началото на поредицата от домакински мачове за нашия отбор през сезон 2021-22 в Първа лига.

В продажба вече са билетите за мача с тима от Стара Загора, които може да закупите от Фен магазините ни в Благоевград, както и онлайн в платформата URBO тук:

Двубоят е от втора ценова категория и билетите са на цена от 4 и 8 лева.

С тези билети, както и с абонаментните карти (стандартна от 94 лв., пенсионерска и детска от 58 лв.) може да заемете местата си навсякъде по трибуната с изключение на последните три реда на ВИП сектора. Тези места са запазени за притежателите на ВИП билет за мача с цена 50 лв. или тези със сезонна ВИП карта със цена 900 лева на сезон.

За малчуганите и техните придружители е предвиден Семеен сектор, който е обособен в дъното на буквата „Р“ в централната част на трибуната.

ФК Пирин (Благоевград) призовава за спазването на временните противоепидемични мерки, описани в Заповед № РД-01-375 на Министерството на Здравеопазването от 27.05.2021 г. и изм. и доп. със Заповед № РД-01-515 от 21.06.2021 г.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com