Д-р Тачова: Зелените коридори за ваксини срещу Covid-19 продължават да работят

„Зелените коридори за ваксини срещу Covid-19 продължават да работят – съобщи председателят на Българския лекарски съюз в Благоевград д-р Дафина Тачова.

“Нашата практика за първична медицинска помощ “Симпатия” продължава да работи като зелен коридир за ваксини срещу COVID 19. Ваксинирането става след записване на тел.: 073 88 18 67. Скоро след това от екипа ни ще Ви потърсят на Вашия телефон, за да Ви определят точен ден и час за поставяне на избраната от Вас ваксина. МК “Симпатия” се намира в сградата на поликлиниката в Благоевград на втори етаж, точно над Спешен център. Надявам се, че ще проявят интерес и по- млади хора, тъй като напоследък процентът на заболели сред тях е относително по- голям в сравнение с преди няколко месеца. Не забравяйте: ваксината е най- добрата профилактика срещу тежко боледуване и усложнения от COVID 19!“, пише още д-р Тачова в личния си Фейсбук профил..

Зелени коридори за ваксиниране има в РЗИ, ЦСМП, МБАЛ – Благоевград, болница ПУЛС, СБАЛО „Св. Мина“, както и при общопрактикуващия лекар д-р Венцислав Даскалов, чийто кабинет е в студентските общежития на АУБ. Лични лекари в Благоевград също получиха ваксини на Pfizer/Biontech и Moderna.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com