Горещи новини

Никола Джингаров: Честит първи учебен ден!

Уважаеми учтели, скъпи родители и ученици,

Днес отново е 15. септември – денят, в който нашите деца с трепет пристъпват към прага на своето училище, отваряйки нова страница в живота си. Първият учебен ден е празник както за децата, така и за техните родители и учители! Ден, изпълнен с вълнение, емоции и удивление от срещата с приятели, преподаватели и нови знания!

Скъпи ученици, нека първият училищен звънец постави началото не само на новата учебна година, а и на нов устрем към знания, вълнуващи преживявания и предизвикателства.

Уважаеми учители, от сърце изказвам своята благодарност и уважение към Вашия труд. Вие сте тези, които повеждат децата ни по дългия и стръмен път на знанието и успеха! Вие сте тези, които ги изграждат като достойни и можещи хора! Продължавайте да се раздавате все така неуморно и с любов към професията!

Скъпи родители, бъдете здрави и не спирайте да насърчавате децата си към усърдие и жажда за нови знания и успехи!

На добър час, мили деца! Честит първи учебен ден!

Никола Джингаров
Директор на 3 ОУ “Братя Миладинови” гр. Гоце Делчев

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com