Горещи новини

Василка Величкова: Честит първи учебен ден!

Скъпи ученици, учители и родители,

Приемете моите сърдечни поздрави по повод първия учебен ден – 15 септември!

С откриването на новата учебна година сърцата на всички ни са изпълнени с вълнение, очаквания, възторг и малко притеснение как ще премине новата учебна година. Безспорно този ден ще бъде най-вълнуващ за Вас – скъпи първокласници! Вие днес ще направите своите първи плахи крачки към училищния праг. А ние, колектива на 9 ОУ, Ви обещаваме, че ще Ви държим за ръка през целия Ви път към знанието, за да Ви изпратим от тук като достойни, образовани и можещи човеци!

В този празничен ден всички ние отправяме поглед към най-важните хора – учителите на нашите деца! Поглед, изпълнен с надежда и уважение към благородната им професия! Уважаеми учители, от сърце Ви благодаря за Вашата всеотдайност, търпение, любов и изключителна адаптивност към ежедневно променящата се ситуация! Благодаря Ви за опората, която откриваме във Вас! Бъдете здрави!

Скъпи родители, нека си пожелаем една успешна учебна година за нашите деца! Нека бъдем здрави и успяваме заедно!

Честит първи учебен ден!

Василка Величкова
Директор на 9 ОУ “Пейо Яворов” Благоевград

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com