Хороскоп 10-и май

  1. ОВЕН

Успешен ден
По-често се вслушвайте във вътрешния си глас, той е извор на истини и съвети от извора. Понеделник се характеризира с хубави промени, които създават оптимални възможности за парични печалби и за успех в съдебни дела. Сполучливо ще решите и въпроси, засягащи реализацията на професионални цели, а някои от представителите на знака ще започнат работа на ново място.

ТЕЛЕЦ
Проявете активност
За да дадете всичко от себе си заложете на емоционалните си възприятия. Промени се очертават и за Телците. Шансът да са добри не е малък, но такава характеристика може да имат на по-късен етап, а в момента ситуацията не е приятна, въпреки че не сте лишени от благоприятни възможности. Последните ще се превърнат в реален факт за мощните и борбените Телци.

БЛИЗНАЦИ
Овладейте нервите
Делова задача ще ви накара да ускорите работата си по нея. В сътрудничество с колеги и партньори ще я приключите в срок, без излишни вълнения. Много активни, Близнаците ще демонстрират успешна реализация на целите и справяне със задачите, което не би се получило без намесата на силния ви късмет, но въпреки пожънатият успех, нервността на родените в знака е ярко засилена и ако не я овладеете, са възможни проблеми.

РАК
Нерви и силен късмет
Служебните въпроси не търпят отлагане, част от времето ви ще е запълнено с тях. Действащите обстоятелства ще предизвикат значителна нервност у представителите на Рак, но тази мъчителна емоционалност ще е потушена от значителния късмет, с който понеделник ще ви зарадва. Денят е начало на твърде сполучлив за материални постижения едномесечен етап.

ЛЪВ
Сполука
Приоритетите на повечето от вас днес са свързани с въпроси, касаещи човека до вас. Подчертаващ яркият личен израз на Лъвовете, понеделник говори за мощната ви изява в обществените среди и за силният късмет, с който разполагате. Мнозина от зодията ще пътуват.Онези, които ще действат по финансови дела и задачи, свързани с дома – ще постигнат целите си.

ДЕВА
Силно напрежение
Възможно е в общуването си днес да срещнете несъгласие по въпроси, които считате за вече решени и това отново да ви върне назад. Понеделник ще е напрегнат за Девите поради необходимостта от ярки и изразителни действия в деловите среди, които за съжаление не във всички случаи ще ви доведат до успех. Ангажираните в сферите на бизнеса да са внимателни! При вас е възможна появата на непреодолими проблеми.

ВЕЗНИ
Силен материален и финансов успех
Късметът ви днес ще работи и скоро ще се похвалите с осъществени намерения. Ярко сполучлив ден, който ще зарадва представителите на Везни с изразителен успех в материалната сфера и с удовлетворителни финансови печалби. Понеделник носи и негативни влияния, които за повечето от родените в знака се свеждат до кавги, противоречия и противникови удари.

СКОРПИОН
Пред хубави делови промени
На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отхвърляте задачите си.

Понеделник е успешен и печеливш за Скорпионите, а преобладаващият процент от родените в знака чудесно ще схванат през този ден, че са стъпили на крепка и солидна основа, предоставяща им чудесни условия за напредък. За мнозина от зодията предстоят чудесни делови промени. 

СТРЕЛЕЦ
Поддържайте се във форма
Стрелец Финансови успехи ще ви зарадват. Не е това, от което имате нужда, но на този етап – добре. Превъзходен ден за реализация на лични, делови и финансови цели, както и за парични печалби, но въпреки успешното движение напред, понеделник апелира да се мобилизирате. При някои няма да е възможно поради здравословни проблеми, но здравите и активни Стрелци да не отлагат.

КОЗИРОГ
Раздвижване и напрежение
Очаквате нещо днес, на което възлагате наистина големи надежди. Този ден по категоричен начин подчертава, че за представителите на Козирог започва етап на промени, които едва ли ще ви притеснят фатално на настоящия етап на развитие, но със сигурност ще ви докара голямо нервно напрежение. Някои от зодията ще преминат на нова работа.

ВОДОЛЕЙ
Активизирайте се в деловия сектор
Днес много неща ще ви носят добро настроение и създават усещане за сигурност. Водолеите също ще са доста напрегнати през този ден. Повечето от представителите на знака са много нервни и разсеяни, което често се дължи на емоционална и сексуална превъзбуда. Овладейте се и насочете вниманието си към деловите задачи. Гарантирано ще постигнете голям успех.

РИБИ
Добри възможности
Градивното ви отношение към трудовите ви ангажименти ще ви изведе до финансов успех. За вас този ден е доста добър от гледна точка на успешно справяне с деловите задачи и за отстраняване на неудобства. Може да се каже, че шансът ви няма да е значителен, ако не отстраните пречещите фактори. Ако се насочите към премахването им, безусловно ще се реализирате

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com