Седмичен хороскоп от 23 до 29 януари

Овен – Настроението, с което подхождате към работните въпроси, ще играе важна роля за тяхното разрешаване през тези дни. Не позволявайте на някои проблеми в работата да ви влияят негативно и да предизвикат раздразнение, тъй като стига да искате, ще можете да ги разрешите без усилия, но по подходящ начин. Комуникацията с правилните хора и желанието за диалог ще имат много важна роля във всичко, което искате да успеете. Възможно е и приближаване до цел или жадувана мечта…

 

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 26, 27

 

 

Телец – В тези дни е възможно да настъпят промени на работното ви място, да предприемете ново начинание или да се развие нова ситуация. Като цяло изглежда, че ще търсите нови идеи по отношение на професионалната си посока и може да имате силна нужда да откриете своята дестинация. Ако сте необвързани е възможно да се сближите с човек, който ще бъде във вашето приятелско обкръжение. С навлизането на Венера в знака Риби на 27-ми януари, може да започне да се оформя скрита романтика.

 

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –23, 28, 29

Близнаци – Меркурий започва да набира нормалната си скорост, което означава, че тази седмица комуникацията ви ще се осъществява с по-голяма лекота, от което трябва да се възползвате, за да уредите професионални задължения и висящи въпроси. Като цяло изглежда, че получавате импулса да видите някои ситуации с различно око, да се изправите пред живота с повече оптимизъм и да промените мирогледа си, развивайки по-колективен/отборен дух. За щастие в сряда ще се върнете към много по-вълнуващи неща – любовния живот, свободното време и възможностите за изява на творчеството ви.

 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

 

Рак – Понякога сте твърде емоционални, особено ще се чувствате така в понеделник и вторник. От друга страна е възможно да сте загрижени за здравословни проблеми, да планирате някои изпити или да предприемете инициативи за подобряване на физическото си състояние. Като цяло изглежда, че рутината ви се променя и правите промени, за да подобрите качеството на живота си. Когато Венера премине на 27 януари в знак, който е много благоприятен за нея – Риби – ще започне много добър период за личния ви живот с много емоции и силни чувства.

 

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни –26, 27

Лъв – Работните въпроси и през тази седмица ще бъдат на преден план, но изглежда, че сега ще се появят повече възможности за тяхното уреждане. Повишава се творческото ви настроение и може да поискате да изявите таланта си чрез нови бизнес начинания или да представите идея в работата, за което ще бъдете оценени и богато възнаградени. Винаги сте готови за действие, но понякога някои неща не трябва да се прибързват. Когато почувствате, че спринтирате като за състезание, намалете скоростта.

 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –23, 29

Дева – Присъствието на Венера в знака Риби от 27 януари ще създаде благодатна почва за развитие на чувства при флирт или скорошно запознанство. Ако сте необвързани, е възможно през следващия период (от тази седмица) да започнете нова връзка с човек, който ще предизвика голям интерес. Ако имате връзка сега е правилната възможност да й отделите вниманието, което заслужава и да правите нещата заедно с партньора си, тъй като по този начин ще станете още по-близки и ще засилите чувствата си.

 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни –24, 25

 

 

Везни – Венера от новата си позиция след 27 януари ще засили вашето въображение и креативност и ще ви подтикне да подхождате по различен начин към свързаните с работата въпроси. Бъдете рационални, доколкото можете! Гледайте на нещата спокойно и ги решавайте едно по едно. Не изпадайте в илюзии. Семейството ви има нужда от вас в началото на седмицата, а вие не сте от хората, които да ги пренебрегнат и да им обърнат гръб. Ще искате да флиртувате и да се отдадете на любовна игра през тези дни и не е изключено да завържете много интересно запознанство, което бързо да прерасне във връзка.

 

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион – Тези дни ще трябва да положите усилия да се съсредоточите върху професионалните си дела, тъй като изглежда, че мислите ви ще са по-скоро заети с личните. Ако сте във връзка, започва много добър период за вас и вашия партньор, с възможности да правите заедно неща, да се сближавате и да укрепвате това, което съществува между вас. Заниманията с любимите неща и съвместните дейности също ще допринесат за това. Ако сте необвързани, е много вероятно в следващия период (от втората половина на седмицата нататък) да се появи нова любов, тъй като изглежда ще срещнете човек, който ще създаде силни чувства към вас.

 

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –23, 28, 29

 

 

Стрелец – Финансите изглеждат доминираща тема тази седмица. Марс все още е в знака Близнаци и може да създаде известно напрежение с партньорите ви. От една страна, изглежда, че тази седмица ще има някои задължения, които няма да можете да избегнете, но от друга страна, ще имате и красиви, спокойни моменти в личния ви живот. Връзката ви с родителите ви също излиза на преден план и може би нещо се променя в техния живот, което засяга и вас. В същото време може да има развитие с покупко-продажба на имот.

 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

 

 

Козирог – Климатът в работата изглежда е благоприятен за вас, тъй като ще започнат да се изглаждат някои дребни недоразумения и проблеми от предишния период. Колкото и работа да имате, няма да ви липсват приятни, спокойни моменти. Тези дни може да направите отдавна планирана покупка или инвестиция, да продължите с някои дискусии или преговори за ново бизнес начинание с приятел или познат или дори да придобиете допълнителен доход от нов източник на работа.

 

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Водолей – Тази седмица ще ви даде мотивация да отделите повече време и внимание на въпроси, които влияят негативно на вашата психология. Няма нито един момент, от който да не си вземете поука. Добре, понякога нищо не се случва и дните ви просто са доста монотонни, но тази седмица можете да научите важен урок в живота. Тези дни ще имате възможност да научите много и в работата – в четвъртък е много важно да бъдете скромни и да не позволявате нещо да повлияе на егото ви.

 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –23, 29

 

 

Риби – Досега изглеждаше, че се въртите в кръг, но тази седмица ще имате възможност най-накрая да излезете от този кръг и да започнете собствени действия. Интуицията ви ще бъде изострена тези дни, докато може да сте в състояние на объркване поради изобилието от идеи и факти в главата ви относно вашето бъдеще. В същото време може да сте в процес на подготовка за нещо ново, което ще предприемете през следващия месец и затова искате да посветите повече време на себе си за почивка и забавление.

 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни –24, 25

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Утре ни очаква дъжд от звезди

Най-близкото и най-ефектно звездно явление, което ни очаква е метеорният поток Персеиди. Те се очакват …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com