Михаела Михайлова - Вечерен, сватбен и абитуриентски грим

“Магията на традициите” – поредица, посветена на 30-ото юбилейно издание на “Пирин Фолк”

Нова мултиплатформена поредица стартира тази събота в ефира на националната фолклорна телевизия Фен Фолк ТВ.

„Магията на традициите: 30 години Пирин Фолк“ е посветена на международния фолклорен фестивал “Пирин Фолк” Сандански и неговото 30-то юбилейно издание. Всеки от епизодите ще представя различни гледни точки, спомени и неразкривани досега любопитни факти от историята на фестивала. А зрителите ще могат да ги проследят както в телевизионния ефир, така и в онлайн каналите и социалните профили на медията.

В студиото на „Магията на традициите: 30 години Пирин Фолк“ ще гостуват едни от най-изявените фолклорни артисти, композитори, хореографи, текстописци и въобще личности, свързани по един или друг начин с историята на фестивала.

Всеки от 30-минутните телевизионни епизоди предлага на зрителите среща с трима гости, сред които са имена като изпълнителите Володя Стоянов, Георги Гоцев, Лиа, Гуна Иванова, Райко Кирилов, композиторите Димитър Динев, Светослав Лобошки и Валери Димчев, поетесите Катя Кирянова и Надежда Захариева и много други. Към интригуващите им разкази и забавни истории се представят и емблематични изпълнения от сцената на Летния театър в Сандански.

Премиерно епизодите на авторския проект „Магията на традициите: 30 години Пирин Фолк“ ще се излъчват всяка събота и неделя в ефира на Фен Фолк ТВ от 18:00 часа. Повторенията ще бъдат съответно в понеделник и в четвъртък от 11:00 часа.

След премиерните излъчвания, всеки епизод ще може да се гледа и в официалния YouTube канал – Fen Folk TV, както и в уебсайта www.fenfolktv.bg. По-кратки форми на епизодите с избрани акценти от гостуването на всеки от участниците, ще могат да се гледат отново в YouTube, както и във фейсбук страниците – FEN FOLK TV и ПИРИН ФОЛК – Pirin Folk Сандански.

Излъчване на повторенията са предвидени и за почитателите на фолклорната музика в ефира на Фен ТВ – всяка събота и неделя от 12:00 часа.

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Ку-ку бенд пристигат в Благоевград за голям концерт на 18 септември

Благоевград е включен в турнето „Ние сме Ку-ку бенд“. На 18 септември от 20.00 часа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.