Горещи новини

Мария Димова е новият областен управител на Благоевград

Правителството назначи четирима областни управители – на областите Монтана, Видин, Благоевград и Враца, съобщиха от правителствения пресцентър. Вече официално Мария Димова сяда в шефския стол на областната управа в Благоевград.  Тя е магистър по право в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Дълги години е работила като юрисконсулт в частния сектор.

Ивайло Антонов е назначен за областен управител на област Монтана. Антонов е бил директор в ОДМВР – Монтана от 2015 г. до 2019 г. Преди това той е работил в „Икономическа полиция“ при СДВР – МВР. Ивайло Антонов е бил началник на сектор „Изпиране на пари“ към ГДБОП – МВР, началник на сектор – „Противодействие на организираната престъпност“ при ДАНС и други. Като служител на МВР е награждаван многократно. Последната длъжност, която е заемал, е управител на ВиК-Берковица.

Иво Атанасов е новият областен управител на област Видин. Атанасов е бил народен представител в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно събрание. Бил е член на комисиите по право, енергетика, околна среда и водите, икономика и иновации. Атанасов е завършил право в СУ “Климент Охридски”. Работил е като нотариус и съдия във Видинския районен съд. От 1992 г. е адвокат във Видинската адвокатска колегия. В професионалния си опит е бил юридически консултант в банки и в български и чуждестранни дружества.

 

Надя Донкинска е новият областен управител на област Враца. Тя е магистър по финанси и кредит от Стопанска академия „Д. А. Ценов“, Свищов. Заемала е ръководни позиции в банкови институции.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

И Брежани с нов кмет

Новият кмет на село Брежани е Петьо Борисов, който спечели още на първи тур частичните избори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com