Горещи новини

Официално- УМБАЛ “Александровска” с ново ръководство

Александровска болница от днес официално е с ново ръководство. Като директор в Търговския регистър е вписан д-р Атанас Атанасов, а членове на управителния съвет са Румен Стоилов и Веселина Петрова.

“УМБАЛ “Александровска” вече има ново ръководство!
След продължили няколко седмици обструкции от страна на старото ръководство, от днес най-старата болница в България е с нов директор: д-р Атанас Атанасов!
Пожелавам на него и неговия екип успех и попътен вятър в нелеката задача по стабилизирането на състоянието на болницата след катастрофалното управление, довело до тежкото положение, в което се намира.
Ние, лекарите, сестрите и служителите ще ви помагаме!
Благодаря на всички колеги, приятели и съмишленици, които помогнаха за промяната в управлението на болницата.”, пише във фейсбука си д-р Александър Оскар, който е авторът на сигнала за документни измами срещу предходното ръководство.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Светият синод избира тримата кандидати за патриарх кандидати за патриарх?

Светият синод на Българската православна църква посочва тримата митрополити, между които да бъде избран бъдещият …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com