Новата изгора на фолк дивата Мария – женен с деца

Мария проговори за новата си любов.“Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края на моя живот“ – признава тя пред „България днес“. За първи път  поп-фолк певицата разкрива името на загадъчния си любим, той се казва Мирослав.

„Няма от какво да се крием! Намерих мъжа на своя живот и той се казва Мирослав! И живеем заедно“ – заявява тя.

Певицата има два брака зад гърба си. От първия с Димитър Андонов има дъщеря Марая. Втората й сватба е с Христиан Гущеров, с когото се развеждат след няколко години, след като е хваната да му кръшка. Въпросът готова ли е да бъде булка за трети път не я притеснява и Мария отговаря:

„Честно да си кажа, не знам дали се виждам като булка, но със сигурност ще нося фамилията на Мирослав. За мен каквито и постижения да има една жена в работен план, тя трябва да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й. Жената трябва да се отдаде на 100% и за да принадлежи на някого, най-малкото, което може да направи, е да носи с гордост името му.“

Новата изгора на Мария се казва Мирослав Мерджанов и според „Уикенд“ е сред маститите лихвари в София. Баровецът бил част от най-близкото работно обкръжение на Веселин Денков- Весо Брадата, който миналата пролет бе арестуван за незаконна финансова дейност и изнудване на длъжници.

Освен това Мирослав е семеен с две деца, чийто кръстник е именно Веселин.

Мирослав напуснал семейното жилище, за да заживее с фолк дивата.

На хейтърите Мария заявява да срещнат любов като нейната.

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Асен Василев: Нямаме 121 гласа подкрепа към този момент

„Към този момент нямаме 121 гласа подкрепа за нов кабинет в това правителство“, каза министърът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.