Лео Бианки: Живея втори живот!

Ето какво написа готвачът Лео Бианки във Фейсбук:

“Един кошмар свърши!

Споделям това много тежко преживяване, особено с хората, които ме срещнаха през последните два месеца, казвайки ми “погледът ти е празен”, “отслабнал си твърде много”, “вече нямаш обичайната си усмивка”, “ти не съм Лео, когото познавам”

Да!! Всичко това е вярно!

Мислех си най-лошото, мислех, че имам неизлечима болест и главата ми спря, страх ме беше, чувствах се празен и в тотална депресия!

Това бяха наистина трудни дни и със сигурност помощта на Лучия Андреучи (неговата съпруга – бел.ред.) и брат ми Адрио Бианки беше фундаментална!

Изчаквах датата, която сякаш никога не идваше – 12 октомври.

Тази дата и тези лекари в болница “Токуда” ми дадоха втори живот, все едно съм се родил отново!!

Сега се връщам с усмивка и с положителни мисли, и с желание за живот, но само в тези моменти можете да разберете, че истинското щастие можем да го намерим в семейството и в малките жестове и, че животът ни има стойност навън на всяко съществуващо материално нещо!

Аз съм вярващ и ще продължа да бъда такъв, ще се моля за другите и за близките си!

Днес е друг ден, днес виждам всичко около мен с друга гледна точка!

Благодаря на всички мои приятели, които чух да плачат по телефона – това ми даде потвърждение на мисълта, че истинските приятели ги е имало, има и винаги ще има!”, сподели Лео.

Малко по-късно, въпреки добрите думи и благопожелания от стотици негови приятели и фенове, Бианки скри или изтри публикацията си.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Соня от Брежани стана финалист в “Гласът на България”!

Със зашеметяващото си изпълнение на песента “Едерлези” и космическия си глас, ангелогласната Соня ни пренесе …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com