Кики и Емо от „Един за друг“ станаха родители

Чаровната двойка Калина и Емо от риалити формата „Един за друг“ станаха родители за първи път. Матео се роди на 7 януари в пловдивската УСБАЛАГ „Селена“ в екипа на д-р Светлана Петрова, неонатолога д-р Зорница Василева, анестезиолога д-р Валентин Стоилов и ак. Анастасова. Бебето е с идеални мерки от 49 сантиметра и 3 330 грама.

Решението за бебе Кики и Емо взели преди четири години. Първите опити обаче се оказали неуспешни и двойката потърсила мнение на специалистите от университетска болница „Селена“. Частично запушени маточни тръби станали причина Калина да премине през минимално инвазивна лапароскопска операция.

Последвало лечение на лигавицата на матката. И точно когато се заговорило за процедура в инвитро клиниката към болница „Селена“, забременяването се случило спонтанно. Сякаш, за да получи реванш за дългото чакане на бебе, бременността на Калина преминава спокойно и леко, а раждането – като по учебник.

Калина и малкият Матео са в отлично състояние и се очаква да бъдат изписани от лечебното заведение в началото на следващата седмица.

 

Източник: 9meseca. bg

Прочетете и

Лилия от „Ку-ку бенд“ се омъжи за депутат от ИТН

Вокалистката на “Ку-ку бенд” Лилия Стефанова и депутатът от партия „Има такъв народ“ Станислав Балабанов се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *