Горещи новини

Футболният отбор на ЮЗУ „Неофит Рилски“ с убедителна победа над отбора на Техническия университет

Футболистите на Югозападния университет „Неофит Рилски“ победиха с 4:1 отбора на Техническия университет в мач от Националната студентска универсиада. Срещата се проведе на стадион „Осогово“ в Кюстендил. Тя бе ръководена от Мартин Марков.

Първият гол за Югозападния университет бе отбелязан в 38-ата минута от Илия Карапетров. Пет минути по-късно Мартин Калеов се разписа за 2:0. С този резултат завърши първото полувреме.
През втората част на мача Иван Георгиев от Техническия университет реализира попадение. Победата на благоевградския отбор затвърдиха Лъчезар Дафков и Мартин Калеов с голове в 75-ата и 82-рата минута.

Следващата среща от студентското първенство ще се проведе на 2 юни 2021 г. от 18:00 ч. на стадион „Осогово“ в Кюстендил. Футболистите на Югозападния университет „Неофит Рилски“, ръководени от ас. Стоян Стоянов и ас. Георги Иванов, ще се изправят срещу отбора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, ръководен от проф. д-р Георги Игнатов.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кметът Илко Стоянов и олимпийските шампионки Евелина Николова и Мадлен Радуканова  се включиха във факелно бягане по повод Международния олимпийски ден

Международният олимпийски ден бе отбелязан в Благоевград с факелно бягане. Олимпийският огън символично бе запален …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.