ФК Пирин ще играе с adidas през новия сезон

ФК Пирин ще играе с екипировка на световно известната марка adidas през новия сезон в елитната група.Д Договорът за техническо партньорство между SPORT DEPOT и  клуба бе подписан от изпълнителните директори Таско Тасков и Николай Цонов, съобщиха от пресцентъра на ФК Пирин.

И върху новата фланелка остава рекламата на един от бизнес проектите на собственика и основен спонсор на клуба Пол Белогур – BELOGOUR PROPERTIES.

Договорът предвижда сътрудничеството със SPORT DEPOT да продължи две години, като има опция за удължаване с още една.

„Щастливи сме, че постигнахме това партньорство. Мисля, че на отбор с традициите и историята на Пирин приляга да играе с Adidas. Надявам се, че новите екипи ще ни донесат късмет в тежките битки, които ни предстоят в Първа лига през новия сезон“, заяви изпълнителният директор на “орлетата” Таско Тасков.

„В настоящите трудни времена SPORT DEPOT не спира да поддържа родните клубове. Обединени сме от мисията хората да изпитат енергията и емоцията от спорта, както и повече деца и млади хора да тренират по стадиони, игрища и писти, да водят активен и здравословен начин на живот“, каза изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

200 състезатели по мотоциклетизъм ще загреят публиката в Банско на „Три Планини Хард Ендуро Банско 2022″

На 2 и 3 юли Банско отновно е домакин на престижното състезание по мотоциклетизъм „Три …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.