Представителният Фен Магазин на Пирин и ресторант „Зелената къща“ отвориха врати

Представителният Фен Магазин на Пирин и ресторант „Зелената къща“ отвориха врати!

Фланелките, с които Пирин ще играе през новия сезон в Първа лига, са вече в продажба само в новооткрития представителен Фен Магазин на клуба в ресторант „Зелената къща“ в Благоевград! Цената на официалната фланелка е 69 лв.

В новия Фен магазин, който ще бъде с работно време от 11:00 ч. до 20:00 ч. на разположение на феновете са и много други пирински артикули.

Ресторант „Зелената къща“” отваря врати, за да се превърне в мястото, в което посетителите ще могат да споделят общата си страст към любимия Пирин в уютна и приятна обстановка.

Представителният Фен Магазин в ресторант „Зелената къща“ бе открит с тържество, на което присъстваха новоизбраният кмет на град Благоевград Илко Стоянов, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, представители на Община Благоевград, бизнесмени, партньори и приятели на нашия клуб.

След разговор между кмета на Благоевград Илко Стоянов и изпълнителния директор на ФК Пирин Таско Тасков бе взето решение на фланелките на Пирин за новия сезон да бъде добавен гербът на Благоевград, като знак за още по-голяма ангажираност от страна на Общината към футболния клуб.

За в бъдеще ресторант „Зелената къща“ и представителният Фен Магазин на Пирин ще бъдат домакини на най-разнообразни и интригуващи активности, свързани с любимите „орлета”.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com