Планинско бягане „RATCU Blagoevgrad“ стартира за трета поредна година в областния център

За трета поредна година в Благоевград ще се проведе състезанието по планинско бягане – „RATCU Blagoevgrad“.

Стартът ще бъде даден на 25 март /събота/ в 10.00 часа пред кметството на село Еленово. Трасето е дълго 12.5 км и набира 510 м денивелация в две изкачвания и спускания. Повече информация относно маршрута може да намерите на следния линк:
https://www.alltrails.com/explore/map/suuntoapp-trailrunning-2021-11-14t08-06-45z-38ca895
Всеки участник трябва да се погрижи за своята храна, хидратация и зона за почивка на Старт/Финал.
Целта на всеки бегач, който ще вземе участие в RATCU Blagoevgrad е да пробяга, колкото се може повече обиколки по кръговото трасе, като се запазва формата от 2021 година, при който всяка следваща обиколка ще се прави в противоположната посока на предишната.
RATCU Blagoevgrad е безплатно любителско събитие. Run Around The Clock ULTRA /RATCU/ е планинско ултра – бегаческо събитие от рода на „LAST MАN STANDING”. Вдъхновител на формата е небезизвестният Пирин Галов, който за първи път организира RATCU в Кладница през 2020 г.
Повече подробности за събитието може да откриете в страницата на състезанието във фейсбук. https://www.facebook.com/RATCU.Blagoevgrad/

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com