Горещи новини

Откриха новото спортно игрище в Спортен комплекс „Пирин“

Днес бе открито новото спортно игрище в Спортен комплекс „Пирин“ (Интерната)
На събитието присъстваха вр.и.д кмет на община Благоевград Ясен Попвасилев, заместник-кметовете Пролет Трифонова и Любен Милев, Валери Миков, управител на „Спортни имоти“ в Община Благоевград, Иван Станчев, общински съветник от групата на БСП в Общински съвет Благоевград, Таско Тасков, изпълнителен директор на ФК „Пирин“, всички треньори от детско-юношеската школа, Йордан Самоковлийски, дългогодишен състезател и треньор на „Пирин“ Благоевград, както и едни от най-добрите футболисти на България и „Пирин“, Александър Дюлгеров, Краси Станоев и Юлиян Попев.
Заместник-кметът по обществен ред сигурност и спорт Любен Милев приветства всички присъстващи, като сподели, че за дадените средства не трябва да се съжалява, тъй като те са дадени за здраве, за децата, за да могат да спортуват и развиват. Той завърши с пожелание за здраве, късмет, успехи, добър старт на съоръжението и добави: „Дай, Боже, един ден да се гордеем с Вас като европейски и световни лидери в спорта“.
Теренът на игрището е разширен в четирите посоки, и е с размери 30/55 метра, като покритието е от изкуствена трева.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Кметът Илко Стоянов и олимпийските шампионки Евелина Николова и Мадлен Радуканова  се включиха във факелно бягане по повод Международния олимпийски ден

Международният олимпийски ден бе отбелязан в Благоевград с факелно бягане. Олимпийският огън символично бе запален …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.