Михаела Михайлова - Вечерен, сватбен и абитуриентски грим

„Орлетата“ с нови спонсори

Ръководството на Пирин Благоевград ще даде пресконференция в понеделник, на която ще съобщи добри новини за бъдещето на клуба. Ето какво публикуваха „орлетата“ на своята официална страница във „Фейсбук“:

„Новата година носи чудесни новини за ФК Пирин! ФК Пирин с удоволствие съобщава за началото на две нови партньорства, които ще гарантират доброто бъдеще на клуба. Подробности относно договорите ще бъдат разкрити на специална пресконференция на стадион „Христо Ботев“ в понеделник, 10 януари, от 10:15 ч.

Единият от двата партньора е компанията М.Б.C. Трейд АД, с чиято финансова помощ и съдействие на стадион „Христо Ботев“ ще бъде осигурена Лед дисплейна система от последно поколение. Това ще открие нови, атрактивни и модерни възможности за реклама. Другият партньор ще осигури стабилна финансова подкрепа на клуба.

Веднага след това, изявления за представителите на медиите ще направят изпълнителният директор на ФК Пирин Таско Тасков и кметът на Община Благоевград Илко Стоянов.

Договорите, които ще гарантират доброто развитие на клуба са подписани благодарение на отличната работа на клубното ръководство на ФК Пирин в лицето на спортно-техническия директор Петър Михтарски, изпълнителния директор Таско Тасков, както и на кмета на Община Благоевград Илко Стоянов.

Традиционният водосвет за здраве и успехи на тима ще започне в 11:00 ч., след което треньорският щаб и част от футболистите ще споделят очакванията си за подготвителния период и началото на първенството в Първа лига.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Международен ден на младежта в Благоевград събра стотици хора сред природата

С множество спортни инициативи и с йога тренировка на открито премина Международният ден на младежта …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.