Най-малкият участник в “Мечи крос” 2022 грабна купата на кмета

Освен опитните състезатели, които набираха скорост по 12,7-километровото трасе, по 4-километровото уверено бягаше най-малкият участник – шестгодишният Йордан Зайков от Септември. Малкият спортист грабна купата на кмета и спечели първото място за 23 мин. и 0,25 сек. при момчетата. На второ място за 26 мин. и 0,29 сек. се класира Мехмед Реджепов на 12 г. от Белица.

На 4 км. в категория момичета, първото място и купата на кмета завоюва 17 годишната Сали Чирпанска, която пробяга терена за 24 мин. и 0,23 сек. Второто място за 30 мин. и 0,7 сек. зае Джемиле Козларева, а на трето място се класира Цветелина Пенчова. И трите момичета са от Белица.
В категория мъже на 12,7- километровия пробег, първото място и купата на кмета отиде в ръцете на Мирослав Спасов от Пловдив за време от 52 мин. и 0,5 сек. На второ място се класира Николай Николов от София за време от 57 мин. и 0,2 сек. Третото място зае Гено Увардов за 1 час и 0,46 сек. от Пловдив.
При жените на първо място се класира пловдивчанката Таня Димитрова за 1 час и 0,8 сек. Второто място за 1 час 3 мин. и 38 сек., зае Елена Димитрова от София. за време от 1 час 23 мин. и 30 сек. На трето място се класира Елена Иванова от Пловдив за време от 1 час 23 мин. и 0,30 сек.

Наградите/купи, медали, сувенири, билети за безплатно посещение на парка за мечки и парични суми/ връчиха зам.-кметовете на общината Сабин Гагъм, Иглика Аврамова, Красимира Мавродиева и Величка Тричкова – експерт в парка за мечки.
След награждаването всички участници в мечия крос направиха обща снимка и си обещаха през следващата година отново да бъдат заедно на “Мечи крос” 2023.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com