Горещи новини

Боби Михайлов и кметът Паунов откриха футболно игрище за над 500 000лв

Днес – 09.05.2022г. се проведе официалното откриване на новото футболно игрище в двора на ЕГ “Д-р Петър Берон” гр. Кюстендил. Откриването започна с освещаване на новия терен от духовниците от Кюстендилска духовна околия. Програмата продължи със специално обръщение от председателя на Българския футболен съюз Боби Михайлов и от техническия директор на Съюза Георги Иванов – Гонзо. Двамата бяха посрещнати от кмета на община Кюстендил Петър Паунов, който също се обърна към своите съграждани, към футболистите от местните футболни клубове, както и техните треньори и ръководители.

Новооткрития футболен терен е изграден по програма “ХЕТТРИК 5” на УЕФА, съвместна инициатива за развитието на футбола от БФС и община Кюстендил. Инвестицията е за над 500 000лв.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

ВКС преразглежда делото за плувния басейн в Благоевград

Върховният касационен съд допусна за преразглеждане делото, с което Община Благоевград бе осъдена да заплати …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com