Стоян Стоев: Моята кауза е бъдещето на региона

Избори.
Всеки ден сме изправени пред тях. Понякога са малки, а друг път определят бъдещето ни. В някои случаи – дори това на децата ни.
Когато правим тази избори за личния си живот обмисляме всеки детайл с дни. Странно, когато правим същите избори за страната ни, често сме небрежни. Понякога дори не участваме. Залъгваме се, че няма смисъл, въпреки че животът отново и отново ни показва, че има значение.

За три месеца приключвам втора предизборна кампания. Удвоихме срещите, разговорите и  приоритетите за бъдещето. Въпреки че се сблъскахме с мълчанието и омразата на нашите опоненти, не паднахме на тяхното ниво. И няма да го направим. Защото нашата движеща сила е напълно различна.

Моят план за бъдещето е този за Сандански и за региона. За нещата, които можем да направим и проблемите, които да решим.
Това е каузата, която ме води напред.

Ако това е и Вашата кауза, нека се обединим. С номер 5 в бюлетината за стабилността на страната и преференция 104 за Сандански.
Защото какъвто и парламент да ни очаква за нас, най-важно е да имаме глас в него. Заедно отново ще го направим!

Стоян Стоев
Кандидат за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС

*Платена публикация/Политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Добра новина! По искане на кмета Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна близо 200 хил. лева за възстановяване на опожарения блок в кв. „Струмско“

По настояване на кмета на Благоевград Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна 198 600 лева, които …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.