Горещи новини

Станислав Богдански с план за развитие на малките населени места в община Благоевград

Кандидатът за кмет на Благоевград  Станислав Богдански, както и кандидатите за общински съветници, издигнати от партия “Има такъв народ” проведоха среща с жителите на село Зелен дол.

Станислав Богдански представи част от своите идеи за развитие на малките населени места на територията на общината. Една от тях е всяко село да има собствен бюджет, за да не се налага, при нужда, кметовете на селата да се молят за средства на кмета на общината, с цел решаване на даден проблем.

Друга идея на Богдански е артисти от ансамбъл “Пирин”, срещу допълнителни хонорари, да провеждат занятия с желаещи да практикуват народни танци деца и възрастни в читалището на село Зелен дол и всички останали читалища на територията на общината. По този начин общината ще съхранява народното творчество не само чрез изяви на емблематичния ансамбъл на голямата сцена, а българската култура ще достигне до всяко село и всяко дете, което желае да се докосне до българските традиции и фолклор.

Можете да подкрепите кандидатската листа и кандидата за кмет на партия “Има такъв народ” с бюлетина номер 21.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Д. Пеевски: Всички партии трябва да се смирят

След края на първото заседание на 50-ото НС, в което до избор на негов председател …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com