Горещи новини

Станислав Богдански се срещна с жителите на село Церово

Кадидатът за кмет на община Благоевград от политическа партия “Има такъв народ” – Станислав Богдански и кандидати за общински съветници проведоха среща с жители на село Церово.

Хората споделиха за някои свои проблеми, като най-сериозен се оказа този с водоснабдяването. Друго, което споделиха, е за сериозното разминаване между действителните граници на поземлените имоти и тези по кадастрална карта. Присъстващите жители на Церово се оплакаха и от лошата пътна маркировка, от липсата на качествено снегопочистване през зимата, от окаяното състояние на сградата на читалището.

“За нас най-ценно е да чуем от първо лице за проблемите на хората. Поех ангажимент, ако бъда избран за кмет на община Благоевград, бързо да реша проблема с маркировката, да изпратя комисия, която да започне работа за решаване на проблема и с границите на имотите и да извършим конструктивно обследване на сградата на читалището в селото. А за най-сериозния проблем с водоснабдяването на селото, ще си сътруднича с експретите и ръководството на ВиК-Благоевград, за да намерим заедно трайното му разрешение”, сподели кандидатът за кмет Станислав Богдански.

Бюлетина 21 за кмет на Благоевград!

Бюлетина 21 за Общински съвет!

 

 

 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Д. Пеевски: Всички партии трябва да се смирят

След края на първото заседание на 50-ото НС, в което до избор на негов председател …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com