Михаела Михайлова - Вечерен, сватбен и абитуриентски грим

Светослав Зашев към Гюров: Избран си от Благоевград, където не си стъпнал 6 месеца!

В напрегнатата сряда вечер кабинетът „Петков“ бе свален с вот на недоверие. Бивши и настоящи политици се почувстваха задължени да покажат в социалните мрежи колко са доволни или не от случилото се и часове наред това бе единствената коментирана тема, а дебатите бяха освежавани от време на време от нов политически шарж. Това, което провокира нашия интерес обаче беше реакцията на политици и общественици от област Благоевград и дали тримата депутати от Продължаваме промяната, изпратени от хората в Пиринско защитават и мислят за интересите на съгражданите си.

В тази връзка бившият общиснки съветник от Благоевград Светослав Зашев отправи звучна критика към депутата Андрей Гюров (публикуваме без редакторска намеса) :

Депутатите от ПП ако не разберат, че София не е България, просто са дотук. Аз съм от Благоевград и за съжаление избраните от нашия район нито веднъж не взеха отношение по нито един проблем за общините в областта ни. Гледам сега този Гюров, пак се пъчи пред протестиращите пред НС. Човек, тия не са ТЕ ИЗБРАЛИ. Избран си от Благоевград, където не си стъпнал 6 месеца. Трябва да се замислите дали вотът не се дължи и на поведението ВИ. Добрите намерения ще се реализират с много работа в името на хората.

Владислав Христов – бивш кандидат-депутат от „Да, България“ също не скри разочарованието си от депутатите от област Благоевград. Ето какво написа той (публикуваме без редакторска намеса) :

Искам да изкажа голямото си разочарование от политическото поведение, дела и нюх на г-н Андрей Гюров, г-н Владимир Табутов и г-жа Екатерина Димитрушева – народен представител (макар че за нея много не ми пука, така и така е само пълнеж).

ПЪЛНА ИЗЛЪГАЦИЯ СТЕ, ДАМИ И Г-ДА. Разочарование за 22 791 гласа, които получихте в МИР-01 на 14.11.2022 г.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Нови лица в листата на ГЕРБ! На събрание бе одобрена подредбата на кандидат-депутатите

На приключилото тази вечер Областно събрание на ПП ГЕРБ бе обсъдена и одобрено листата на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.