Горещи новини

Росен Желязков посети Индустриалната зона в Симитли

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков и кандидатът за народен представител Стефан Апостолов посетиха Индустриалната зона в Симитли. Заедно с тях бяха кандидатът за народен представител от Благоевград Елена Ташкова, кметът на Симитли Апостол Апостолов, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областният секретар на партията Даниела Савеклиева.

По време на обиколката те се запознаха с различните производства, разположени на територията на зоната, в която са базирани 11 педприятия и са разкрити над 500 работни места.

Росен Желязков обяви, че след старта на втората индустриална зона в Симитли през март вече има подадени документи от 6 фирми за закупуване на терени.

„Изграждане на икономически зони в страната е приоритет за ГЕРБ, защото това означава засилен интерес от инвеститорите и начин за повишаване стандарта на живот. Все неща, които в Симитли вече се усещат”, коментира водъчат на листата.

Според Стефан Апостолов във втората икономическа зона има възможност да се разкрият близо 2000 работни места. Според него стратегическото разположение на зоната ще даде тласък на икономиката не само на община Симитли, но и на цялата област.

* Платена публикация/политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

И Брежани с нов кмет

Новият кмет на село Брежани е Петьо Борисов, който спечели още на първи тур частичните избори …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com