Росен Желязков, ГЕРБ: За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави

За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави. Андон Тодоров не е водач на партийна листа, който ако не стане кмет, ще отиде в парламента. Той е човек, който има ясна визия и я показва с конкретен план. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков на среща с близо 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ, която се проведе в зала „Пейо Яворов” в Благоевград.

В срещата участваха подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров, областният координатр но ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар Даниела Савеклиева, общинският ръководител на структурата Росица Димитрова.

„Благоевград трябва да възвърне бързо блясъка си, да осигури бъдеще за младите, да даде възможности хората да разгърнат потенциала си”, подчерта Росен Желязков. По думите му целта на опонентите на ГЕРБ е да направят партията и нейните поддръжниците токсични, но е важно всички да изградят имунитет, защото сме на правилната страна. „Ние сме центристи, с християнски ценности и добродетели, консервативни, защото не рушим, а искаме ред в хаоса, сигурност и спокойствие”, добави Желязков.

„Опитват се да създават напрежение, да ни разколебават, защото се страхуват от нас. Опонентите ни знаят, че заедно сме силни и че на 27 юни ще се поздравим с победата”, каза Андон Тодоров. Той подчерта, че има ясна и реалистична програма за развитието на Благоевград за следващите 2 години. „Не ви обещавам заплати от 4000 евро, нито да разкрия 30 000 нови работни места, но гарантирам, че ще изградим индустриална зона, за да пивлечем инвеститори и да разкрием нови предприятия. Гарантирам, че ще живеем в чист, подреден, осветен и зелен град. Гарантирам, че заедно ще направим Благоевград най-доброто място за живеене, с перспективи за развитието на младите хора”, категоричен бе АндонТодоров и призова всички да се мобилизират, за да покажат силата на ГЕРБ.

Областният координатор Андрей Новаков заяви, че е уверен, че в неделя ГЕРБ в Благоевград ще преодолее първото препятствие и ще се поздрави с победа на частичните избори за кмет на Благоевград. „Андон Тодоров е най-добрият избор за Благоевград, защото има конкретни проекти, по които ще се работи, за да излезе града от застоя и да се очертае бъдещият облик”, каза Андрей Новаков. Той бе катгоричен, че на предстоящите избори ГЕРБ ще бъде първа политическа сила.

* Платена публикация/политическа реклама. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Детските градини в Благоевград преминават на делегирани бюджети

По предложение на кмета Методи Байкушев в Общинските детски градини и Центъра за личностно и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com